‘Mimi’ Gutiérrez assoleix  la 23a posició a Obdach
‘Mimi’ Gutiérrez assoleix la 23a posició a Obdach

La primera espassa de l’esquí alpí femení andorrà, Mireia Mimi Gutiérrez, va finalitzar en 23a posició a l’eslàlom de la segona cita de Copa d’Europa que es va disputar a Obdach (Àustria). La corredora de la FAE va fer un temps d’1’47”54, a 3”49 de la primera classificada, la txeca Gabriela Capova. Amb aquest resultat, Mimi va sumar 8 punts de Copa d’Europa. “A la primera mànega ha esquiat massa rodona i perdent molt de temps. A la segona ha posat més ritme, però va fallar molt a la part mitja i va perdre temps per fer una bona mànega”, va dir el seu entrenador, Roger Vidosa.
Per la seva banda, Àxel Esteve i Xavi Salvadores no van poder completar la primera mànega del segon eslàlom de Copa  d’Europa que es va disputar a Gstaad Saanenland (Suïssa). El guanyador de la prova va ser el noruec Jonathan Nordbotten.
En el gegant FIS que es va disputar ahir a Maribor (Eslovènia), la millor andorrana va ser Sissi Hinterreitner, que va finalitzar en 10a posició amb un temps de 2’38”81, a 5”88 de la primera, l’eslovena Tina Robnik. També va competir Cande Moreno, que va assolir la 12a posició amb un crono de 2’39”10, a 6”17 de la primera. “En la primera mànega han tingut massa respecte a la pista de Copa del Món de Maribor. En la segona mànega van mostrar una mica més d’esquí, però encara amb certa reserva”, va dir el seu tècnic, Dejan Poljansek.
Quim Rodríguez va acabar en 70a posició al supergegant FIS que es va disputar a Chatel (França) amb un temps  de 57”55, a 3”71 del primer, el francès Florian Loriot.