Laia Sole intenta progressar davant les georgianes Jgushia i Kobalava.

Moles, de penal, dona la victòria a Andorra en l’estrena al Preeuropeu

Redacció / Foto: X. M. / FAF

La selecció femenina sub-19 es va estrenar ahir en el Preeuropeu amb una victòria per la mínima davant Geòrgia gràcies a un penal transformat per la capitana, Maria Moles, al minut 64 en un matx on les de José Martín van jugar amb superioritat des del minut 52 després que l’àrbitra, Emanuela Rusta, expulsés Lika Kobalava en mostrar-li dues targetes grogues per dues dures entrades.

Les andorranes van dominar el matx des del principi i ja al minut 7 Moles va buscar el gol amb una rematada que no va trobar porteria. Jessica Gil ho va provar al 18 i Gemma Lluch, molt activa ahir, va rematar al pal al 35 i va veure com just abans del descans la portera georgiana, Eka Tabagari, li aturava novament una bona rematada. Al segon temps va continuar la mateixa tònica, domini andorrà i poc perill de les georgianes davant la porteria defensada per Alba Isal, que tot i això va haver de fer tres aturades de mèrit. Al minut 63, Kapanadze va fer caure Laia Sin dins l’àrea, i Moles no va desaprofitar l’ocasió i va batre la portera per l’escaire.

En l’altre partit del grup, Eslovàquia, la gran favorita, va golejar Armènia per 8 a 0 amb dianes de Laura Retkesová, Rebeka Žihlavníková i els hattricks de Karin Pelikánová i Lenka Mazúchová.