Moya i Guri assoleixen la mínima per a la ‘wild card’

Mínima assolida per aconseguir la invitació per disputar els Jocs Olímpics de Rio. Pol Moya i Clàudia Guri van batre la seva millor marca personal als Jocs del Mediterrani sub-23 que es van disputar a Tunísia. L’atleta del CAVA Pol Moya va finalitzar en cinquena posició en la final dels 800 metres amb un temps d’1.50,63. Aquesta és la seva millor marca a l’aire lliure i la seva segona millor marca personal. “Ha marcat el ritme d’inici i després ha aguantat fins al final com ha pogut”, va assegurar el seleccionador Abraham Férriz. Els tunecins Abdelssalam Ayouni i Riadh Chenenni van aconseguir el doblet amb 1.47,79 i 1.48,04. L’espanyol Saúl Ordóñez treient-li el bronze al marroquí Oussama Nabil.

En salt d’alçada, Clàudia Guri del CE Sant Julià va acabar en cinquena posició amb la seva millor marca personal, 1,79. “Em quedo que tots dos, en lloc de quedar-se enrere, han lluitat tant com han pogut per assolir els objectius.” La propera prova dels dos atletes andorrans serà al Campionat AASSE que es disputa a Malta el proper cap de setmana amb la participació de Fanny Sebastián, Cristina Llovera, Mikel de Sá i també Pol Moya i Clàudia Guri.