L’equip de relleus mixte de la Federació Andorrana d’Atletisme, a Dublin.

Nahuel Carabaña, 68è al Campionat d’Europa de crós

V. D. / Foto: Sportmedia

Nahuel Carabaña, atleta de la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA) i del Playas de Castellón, va finalitzar en 68a posició en categoria sub-23 al Campionat d’Europa de crós que es va disputar ahir a Dublín (Irlanda). Carabaña va fer un temps de 26’48” i es va quedar a 2”19 del primer classificat, el britànic Charles Hicks. El podi el va tancar l’atleta irlandès Darragh McElhinney amb 24’33” i el tercer el luxemburguès Ruben Querinjean amb 24’36”. “Nahuel ha sortit fort al principi i situant-se 45è o 46è en les dues primeres voltes de 1.000 metres cadascuna, però porta uns dies sense descansar bé i ho he acabat pagant”, va assegurar l’entrenador de l’ens, Kevin Poulet.
L’equip mixt format per Aina Cinca, Xènia Mourelo, Pol Moya i Carles Gómez va acabar en última posició amb un temps final de 20’40”. La primera posició va ser per Gran Bretanya amb 18’01”. I van completar el podi França i Bèlgica. “L’actitud ha estat correcte i més contra potències mundials. Hi havia molt de nivell i podem estar contents amb aquesta participació a Dublín i treballar per tenir més”, va indicar Poulet.