Nova victòria d’un River molt superior a l’ADT Tarragona

J.J.B

Tercera victòria consecutiva del BC River Andorra. Va vèncer a la pista del cuer, l’ADT Tarragona, per 72 a 91, en un enfrontament en què no va donar opcions a un rival que passa per hores baixes.

En el primer quart ja es va poder comprovar que el conjunt dirigit per Alfred Julbe tenia les de guanyar. Els primers 10 minuts van acabar amb un marcador de 12-21 i la superioritat es va mantenir fins al descans, a què es va arribar amb un 20-41.
La bona tasca que es va dur a terme, sobretot defensivament, va deixar sense opcions els tarragonins, que continuen enfonsats en la classificació, i fins al final del partit no es va patir per aconseguir un nou triomf. Fins a cinc jugadors del River van ser capaços d’igualar o superar els 10 punts: Matalí (20), Pigram (18), Wolfram (17), Núñez (16) i Zamora (10). El River ocupa la 5a plaça amb 7 victòries i 5 derrotes.