Objectiu: 1.000 inscrits

Víctor Duaso
La cursa popular AnyósPark-BancSabadell d’Andorra s’ha convertit en una referència. El 29 de setembre sumarà deu edicions i per celebrar aquesta xifra rodona l’aspiració de l’organització serà arribar o superar els 1.000 inscrits. És un vell objectiu. “Aquesta xifra la tenim marcada al cap, ja que encaixen molt bé. Intentarem aconseguir arribar-hi”, va assegurar Ferran Naudi, director general d’AnyósPark. El curs passat van tenir 554 participants i es va imposar l’atleta Nahuel Carabaña i Anna Artal en la cursa de 10 quilòmetres, i en la de 4 quilòmetres la victòria va ser per a Radouane Nour i Laia Martín.
La prova, apta per a tots els públics, tornarà a repetir recorreguts en 10 i 4 quilòmetres. En la llarga la sortida es farà des de la plaça de Les Fontetes en direcció a la rotonda de l’Aldosa i després Xixerella per arribar, novament, a la plaça de Les Fontetes. El recorregut de quatre quilòmetres té la mateixa sortida i arribada, però en comptes de pujar fins a Xixerella només s’arribava a la Borda de l’Avi. “Aquesta és una cursa consolidada i molt familiar. Esperem que s’arribi al miler d’inscrits”, va reconèixer el director de Banca Comercial del Banc  Sabadell d’Andorra, Lluís Plano.
L’AnyósPark-BancSabadell d’Andorra sempre té esportistes residents d’elit competint, i de fet, el crac argentí que ara milita a l’FC Encamp de futbol sala, Javier Saviola, és un fix.
El preu de la prova és de 10 euros fins al 15 d’agost, i a partir del 15 d’agost serà de 15 euros. Els participants rebran una bossa del corredor i hauran de córrer amb la samarreta commemorativa de la prova. A més, hi haurà un village a la plaça de Les Fontetes i una cursa infantil de tres edats diferents on la recaptació anirà a Creu Roja. El caràcter solidari seguirà amb una recollida d’aliments per Càritas Andorrana.