Oliveras acaba 5è al descens dels Campionats Britànics

Bon resultat de Marc Oliveras en els Campionats Britànics, que s’estan disputant a l’estació francesa de Méribel. El corredor de la Federació Andorrana d’Esquí va concloure el descens en la cinquena posició.

La jornada va començar amb uns entrenaments oficials, per passar després a disputar-se la cursa. Oliveras va millorar en la prova respecte a la participació en els entrenaments, en què va ser quinzè. Va concloure el traçat amb un crono d’1.15,26 minuts, que li permet sumar 65,15 punts FIS. La resta de corredors andorrans, que es van trobar amb unes condicions de neu més lentes, van completar la cursa força més enrere. Joan Verdú va ser 42è amb un registre d’1.18,09; Arnau Puig, 49è (1.18,78), i Robert Solsona, 50è (1.18,82).

El britànic TJ Baldwin va ser el clar dominador de la disciplina, ja que va ser el més ràpid tant en la sessió d’entrenaments com en la carrera. Va marcar un crono d’1.14,11. La resta del podi el van copar esquiadors gals. Arthur Loye va ser segon amb 1.14,76 i Valentin Bon Betend, tercer (1.14,93).

Per demà està programat un segon descens. Si les condicions meteorològiques no permeten dur-lo a terme, es disputarà la mànega d’eslàlom de la supercombinada.