Oliveras signa el 6è lloc en els Campionats de França júnior

J. J. B.

Destacada actuació de Marc Oliveras en els Campionats de França júnior, que se celebren a l’estació d’Auron. El corredor de l’equip B de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va acabar en la 6a posició en el supergegant.

La prova estava oberta a corredors d’altres categories. Oliveras es va classificar en la 13a posició, però va ser 6è en júnior, i a més va ser el segon del seu any. Va completar el traçat amb un crono d’1.34,97 minuts i va sumar 54,07 punts FIS, rebaixant els 64 que té actualment en la disciplina. La seva classificació podria haver estat millor si no fos per una errada que va cometre a la part alta de la pista.
Pel que fa a la resta d’esquiadors de la FAE, Kevin Esteve va completar la cursa en el 22è lloc amb 1.35,55 minuts, Artur Pallàs va ser 39è (1.37,11); Esteve Dolsa, 77è (1.40,02); Ferran Huertas, 98è (1.41,40); Jordi Troguet, 114è (1.43,42), i Arnau Puig, 117è (1.45,51). Àxel Esteve va ser l’únic que va quedar eliminat.
Les primeres posicions les van ocupar esquiadors francesos. Es va imposar Cyril Vieux amb un registre d’1.32,24 minuts. Segon va ser Maxence Muzaton amb 1.32,74 i tercer, Brice Roger amb 1.33,14. Avui es portarà a terme la primera de les dues jornades d’entrenaments de descens a la mateixa estació. La prova de velocitat es disputarà dijous, mentre que divendres es farà la supercombinada.