Òscar i David Ramon, 6ns en 420 al Gran Premi d’Andorra

J.J.B

Els germans Òscar i David Ramon van ser els regatistes nacionals que van obtenir un millor resultat en el Gran Premi d’Andorra Grandvalira, que es va disputar en aigües del Masnou i que va tenir una participació de 265 competidors.

Les condicions de vent van ser les adients durant els dos dies de competició, però dissabte un grop va obligar a fer tornar la flota a terra i a donar per acabades les regates de la jornada.
Davant el nivell que va reunir la prova en les diferents classes, és destacable el resultat dels germans Ramon, que feia onze anys que no competien junts. Van concloure en el 6è lloc en 420 amb una puntuació de 27. Els vencedors van ser Àlex Brugaroles i Joan Pibernat amb 6 punts. Un altre dels nacionals que va ocupar una posició entre els deu primers va ser Ireneu Pla. En Làser Radial va ser 7è amb 28 punts, pels 3 que va signar el campió, Miquel Noguer.
La classe Optimist es va dividir en tres grups per nivells. En el grup 1 Gorka Arajol es va classificar en la 25a posició amb 62 punts. Va vèncer Sílvia Mas amb 6. Al grup 2 Mar Vergens va ocupar la 38a posició amb 80, en una prova que es va adjudicar Àlex Bru amb 4. Al grup 3, en què es va imposar Marta Jiménez amb 1 punt, no hi va haver participació andorrana. En Europa, Eduard Arajol va ser 36è amb 135 punts en entrar fora de temps en les tres regates que s’hi van disputar, de què Sylvain Notonier va ser el vencedor amb 4. Aura Miquel, amb 4 punts, va guanyar en Làser 4.7.