Pas enrere de l’FC Andorra amb una derrota a Aixovall

Si l’FC Andorra vol optar a l’ascens les victòries al camp d’Aixovall han de ser un imperatiu. Però el triomf no es va produir davant l’Almenar, ja que els tricolors van perdre per 1 a 2 i van veure com el rival remuntava per endur-se la victòria.

El conjunt lleidatà arribava amb només un triomf a domicili des del començament de temporada i va marxar del Principat amb el segon. En el primer temps els tricolors van disposar de diverses ocasions, però no van tenir l’encert necessari per superar el porter contrari. Al principi de la segona part Cristian va enviar la pilota al travesser i al minut 62 Toscano va avançar els locals. Semblava que el gol seria l’inici de l’ampliació de les diferències, però es va produir justament el contrari. Javier va empatar al minut 69 a la sortida d’un córner. Riera podria haver tornat a avançar els tricolors, però el seu xut es va estavellar un altre cop al travesser. La remuntada es va produir just després, al 72, en materialitzar Ruiz un contraatac. D’aquesta manera, els de Richard Imbernón han tancat una ratxa de set partits consecutius sense perdre.

Dimarts, contra el Cervià Garrigues

La llàstima de la derrota davant l’Almenar era la possibilitat de què disposava l’FC Andorra per enllaçar amb els conjunts capdavanters, ja que dimarts s’enfrontarà al Cervià Garrigues, també a Aixovall, en el partit que es va ajornar de l’onzena jornada. L’equip tricolor tindrà l’opció de rescabalar-se de la derrota inesperada de dissabte.