Paula Margarido, 34a  en lliure a Courchevel
Paula Margarido, 34a en lliure a Courchevel

La patinadora de la Federació Andorrana d’Esports de Gel (FAEG), Paula Margarido, va assolir una 33a posició al programa curt i 34a al programa llarg a l’ISU Grand Prix que es va disputar a Courchevel (França). L’andorrana, que es va estrenar en aquesta competició júnior de patinatge sobre gel més important del món, va ser 33a al programa curt de dijous amb 24,55 punts després de sumar 12,99 punts als elements tècnics i 12,56 a la presentació. També va tenir un punt de penalització. La victòria va ser per a la russa Maiia Khromykj.
Dijous, en el programa lliure, Paula Margarido, que està apunt de complir 15 anys, va acabar en 34è lloc amb 64,16 punts totals. El triomf final va ser per a la russa Kamila Valieva, amb 200,71 punts, seguida per la coreana Seoyeong Wi i per l’altra russa, Maiia Khromykh. Una competició més per agafar experiència per a la jove patinadora andorrana que va competir contra les millors patinadores sobre gel del món en categoria júnior.