Penúltim lloc per a Xavi Cardelús

Els mals resultats continuen perseguint Xavi Cardelús. El jove pilot de l’Ángel Nieto Team va acabar en penúltima posició, és a dir, 27è al Gran Premi de Moto2 de la Gran Bretanya al circuit de Silverstone. Això sí, el resultat és negatiu, però la lectura és positiva després de dos dies d’entrenaments complicats amb un problema tècnic el primer dia i una caiguda el segon dia provocada per un altre pilot que el va deixar inèdit a l’entrenament classificatori.
La volta ràpida de Xavi Cardelús va ser de 2’07”819, que va millorar d’un segon el seu millor registre dels entrenaments i aquesta volta, que es va quedar a només 2,9 segons més lenta que la millor de la cursa. L’última posició va ser per al japonès Teppei Nagoe. La victòria final va ser per al madrileny Augusto Fernández, que va superar el valencià Jorge Navarro, i el tercer va acabar el sud-africà Brad Binder. “Està clar que la posició obtinguda, el 27è lloc, no és la posició on vull ser, però el cert és que la valoració de la cursa és positiva perquè hem tornat a fer un pas endavant després de tots els problemes que vàrem tenir, sobretot la caiguda provocada per un altre pilot, fet que no em va permetre fer un bon registre al classificatori perquè només vaig poder completar dues voltes senceres”, va assegurar Xavi Cardelús, que va parlar de bones sensacions, tot i acabar penúltim. “Les sensacions amb les quals deixo Silverstone són bones malgrat que les perspectives de cursa eren complicades tenint en compte el que havia passat durant els entrenaments”, va sentenciar el jove pilot andorrà de l’Ángel Nieto Team. La pròxima prova de la temporada serà el Gran Premi de San Marino i la Rivera a Rimini, que es disputarà el 15 de setembre vinent.