Permanència assegurada a quatre jornades per al final

Virtualment la permanència era un fet, però calia assegurar-la. A quatre jornades per al final del campionat, l’FC Andorra aconsegueix arribar a l’objectiu que s’havia imposat a l’inici de temporada després de pujar a Primera Catalana. Matemàticament va fer-ho possible amb una victòria al camp del CD Cervera (1-2), en un matx que va dominar de principi a fi.

Ben aviat els tricolors es van posar al davant. Era el minut cinc quan en un córner la rematada de Lima la rebutjava el porter. La pilota arribava a Subiza, que centrava, i Oriol avançava els andorrans. Ja es trobaven al davant, però van seguir insistint en la porteria contrària. Així arribava el segon, amb una errada del porter a l’hora d’atrapar la pilota i Darío, atent, feia el segon. Era el minut 24 i el matx semblava sentenciat, però no va ser així perquè abans de la mitja hora, en una jugada ràpida per banda esquerra, els lleidatans marcaven mitjançant Gallardo.

Tot i així, el domini visitant es va mantenir. Tant en el quart d’hora que quedava per concloure el primer temps com en tota la segona part. El matx estava controlat, però no el van poder sentenciar. Ni Cristian en un

un contra un amb el porter, ni Darío en dues ocasions, ni en una altra bona oportunitat Leo. Tot i així, amb la superioritat física tricolor, no es va patir per la victòria.

“Hem aconseguit complir amb dos objectius. El primer, salvar la categoria, i el segon, fer-ho sense passar gaires angúnies”, assegurava el tècnic de l’FC Andorra, Justo Ruiz, que va destacar que queden encara quatre jornades i que són davant quatre dels cinc primers classificats. S’ha aconseguit gràcies “a l’espectacular segona volta que hem realitzat”, però sobretot, “al compromís que han mostrat tots els jugadors”.