Piqué veu el ‘seu’ FC Andorra empatar a Castelldefels

V. D.

El defensa de l’FC Barcelona i president de Kosmos Holding –l’empresa que s’ha fet amb bona part de l’accionariat de l’FC Andorra–, Gerard Piqué, va veure en directe per primera vegada el seu nou equip al partit de la jornada 18 del grup 2 de Primera Catalana entre el Vista Alegre de Castelldefels contra l’FC Andorra. Els de Gabri García van empatar 1 a 1 i van cedir dos punts importants per estar a 11 punts del segon classificat, el Montañesa, i a 16 punts del primer, el CE Manresa.
L’FC Andorra es va avançar al minut 65 al marcador amb un gol del veterà jugador argentí Fede Bessone, que va rematar una bona centrada de Jordi Betriu. A vuit minuts del final, el Vista Alegre va reaccionar i va empatar 1 a 1 amb un gol d’Adri López, que tornava després d’una llarga lesió i que va batre el porter Nico Ratti. Gerard Piqué es va mirar el partit des de la graderia de Can Vinader acompanyat del seu pare, Joan, que tot apunta, tal com va avançar el diari Sport, que serà el màxim executiu del club. L’FC Andorra jugarà dissabte vinent el seu primer partit a casa i ho farà contra el Vilanova i la Geltrú, el vuitè classificat.