Podi i a competir contra els millors

Doble premi per a Àxel Esteve. L’esquiador alpí de la FAE va pujar al podi del gegant FIS que serveix per classificar-se per competir al gegant del Campionat del Món d’Are (Suècia). El corredor va acabar cinquè, amb un temps de 2’13”07, a 1”02 del primer, el suec Axel Lindqvist. Àxel Esteve va acabar quart a la primera mànega, amb un crono d’1’05”61, i a la segona el seu temps va ser d’1’07”46. A la prova van competir 118 esquiadors, i avui es disputa el gegant amb la participació d’Àxel Esteve i els millors esquiadors del món. “Estic molt content. Era una pista i unes condicions que no s’adaptaven al meu esquí, però en la primera mànega em vaig situar quart i vaig acabar fent una cursa molt sòlida. Acabem amb motivació per avui fer una bona prova”, va assegurar Àxel Esteve.
Per la seva banda, Marc Oliveras va ser el millor esquiador andorrà al descens de Copa d’Europa que es disputa a Sarntal (Itàlia). El corredor va acabar 33è, amb un temps d’1’12”91, a 1”70 del primer classificat, l’austríac Christopher Neumayer. També va competir Matías Vargas, que va assolir el 64è lloc, amb 1’14”27, a 3”06 de Neumayer. Avui es disputa el supergegant.
Mentrestant, a l’estació italiana de Monte Pora, Xavi Salvadores va quedar fora de la primera mànega del gegant FIS en sortir del traçat. Avui es disputa un segon gegant FIS amb Xavi Salvadores i Bartumeu Gabriel, que ahir va descansar i només va competir Salvadores.