Poujarniscle i Serra guanyen la primera Tri-neu de Canillo

Quasi un centenar de triatletes es van reunir per prendre part en la primera edició de la Tri-neu Canillo, que es vol convertir en una referència ja que es tracta d’una prova amb una fórmula única, amb un tram a peu, un segon de BTT i l’últim d’esquí de muntanya. Els primers guanyadors han estat Francesc Poujarniscle i Anna Serra.

La cursa va poder seguir íntegrament el traçat original. Només a la darrera zona, en un tram de 80 metres, els participants es van haver de treure els esquís per la falta de neu. El guanyador en categoria masculina va ser Poujarniscle, que es va adjudicar la victòria amb un temps d’1.09.07 hores. El van seguir Eduard Barceló amb 1.21.31 i Marc Casals amb 1.21.57. El triatleta olímpic Xavi Llobet, que es presentava com un dels favorits al triomf, només va poder ser 17è (1.37.00) perquè va perdre força temps per un problema a la cadena de la bicicleta.

En noies es va imposar Serra amb un registre d’1.53.49. El segon lloc el va ocupar Imma Mascort (2.00.28) i el tercer, Teresa Pons (2.04.50). La Tri-neu també es podia fer per equips, amb cadascun dels atletes completant un dels trams. El guanyador va ser el compost per Laura Orgué, David Albós i Ferran Vila, que van necessitar un temps d’1.13.13 per finalitzar el recorregut. La segona plaça de la classificació la van ocupar Xavi i Ferran Teixidó i Guillad Dodo amb 1.15.53.