Diari digital d'Andorra Bondia
El Poliesportiu d'Andorra.
El Poliesportiu d'Andorra.

Prop de 300.000 euros per ajustar el sistema de climatització del Poliesportiu d'Andorra als criteris de l'ACB i l'Eurocup


Escrit per: 
Agències

El Govern ha acordat l'adjudicació dels treballs per millorar l'actual sistema de climatització i l'eficiència energètica del pavelló Poliesportiu d'Andorra a l'empresa Agefred Serveis per un import de 294.123,13 euros. Les obres tenen per objectiu donar garanties suficients de temperatura i fer un estalvi d'energia. El projecte de climatització i millora energètica inclou l'aïllament de les canonades, la col·locació d'aerotermos de baix consum, d'estratificadors i d'un sistema de calefacció per infraroig, que assegurarà poder assolir les temperatures de confort tant a la pista com a les grades. Aquests treballs responen al que estipula el reglament Eurocup i ACB de poder gaudir d'una temperatura de mínim a la pista i el termini d'execució de les obres és de 2 mesos.

A més, també han aprovat l'adjudicació dels treballs de construcció d'una nova sala de control a l'Estadi Nacional a l'empresa Construccions Modernes per un import de 69.941,26 €. Aquestes obres donen resposta a una demanda de la UEFA a la Federació Andorrana de Futbol de dotar d'aquestes instal·lacions a aquesta infraestructura esportiva. D'aquesta manera es construirà un tancament exterior, que es dividirà en tres espais: la mencionada sala de control, una sala de reunions i un despatx. Es preveu que aquestes noves instal·lacions se situïn a sobre dels actuals vestidors de rugbi, on actualment hi ha situades les antenes de Ràdio i Televisió d'Andorra. El termini d'execució previst pels treballs és de dos mesos.

D'altra banda, l'executiu també ha adjudicat els treballs d'identificació de materials contaminants a l'edifici de Sud Ràdio a l'empresa Assessorament Ambiental i Tecnicosanitari, GV, SLU (Ambitècnia) per un import de 41.762,38 euros. S'iniciarà un procediment d'identificació i localització de materials contaminants com l'amiant o el plom, tant en les instal·lacions o en elements constructius, així com un inventari, anàlisis i presa de mostres, que pertanyen a una primera fase d'aquests treballs. El termini d'execució dels treballs és de 9 setmanes a partir de la seva publicació al BOPA.

prop
300.000 euros
ajustar
sistema
climatització
poliesportiu d'Andorra
criteris
l'ACB
l'Eurocup
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic