Ratti i l’assistent salven els mobles

V. D.
Tres gols anul·lats al CF Badalona i una doble aturada espectacular a boca de canó de Nico Ratti a Joel Lasso van evitar la derrota del Futbol Club Andorra que continua oferint un joc sense idees i jugant amb poca intensitat com si el partit no anés amb ells. Els de Gabri García, després del partit molt crític amb els seus jugadors, van sumar un punt (0 a 0) força miraculós a Badalona contra un equip en zona de descens, però molt millorat des de l’arribada del carismàtic Manolo González.
El tècnic de Sallent de l’FC Andorra va fer debutar al nouvingut, Carlos Martínez, que va formar parella d’atac amb Víctor Casadesús. Mentrestant, els escapulats del CF Badalona també van comptar a l’onze inicial amb un fitxatge del mercat d’hivern com Max Marcet –ex-Espanyol B i ex-Sabadell–. Els badalonins van començar millor i al minut 5, l’assistent va anul·lar el primer gol obra de Valentín Marchán després de combinar amb Chema Moreno. L’espigat davanter es trobava en fora de joc al moment d’habilitar a Valentín. Tot seguit, Gaffoor va salvar el gol de Max Marcet després d’una jugada de Chema Moreno per l’esquerre.
L’única aproximació de l’FC Andorra en els primers 45 minuts va ser amb una falta escorada per l’esquerra llançada per Rubén Bover i rematada per sobre del travesser i de cap per Gaffoor.
Gabri García va agitar l’equip amb un doble canvi al descans amb l’entrada d’Adri Vilanova per Gaffoor, ja que aquest últim tenia targeta groga i d’Iker Goujón per un Musa Jr. molt apàtic. Només començar, Cris Montes va estar a punt de marcar, però Jilmar Torres va refusar de manera providencial. Al minut 54, Miguel Loureiro, que ja tenia una groga, va fer una entrada més que desmesurada sobre Max Marcet. En la falta directe, Abel Suárez va estar a punt de marcar, però Nico Ratti va salvar amb una espectacular aturada. Tot seguit, l’assistent va anul·lar el segon gol per fora de joc al CF Badalona. Aquesta vegada va ser a Cris Montes i tot semblava indicar que aquesta jugada era molt més dubtosa que la primera. Tres minuts després, Chema Moreno no va encertar a rematar una bonica jugada del debutant Dani del Moral.
La millor ocasió de l’FC Andorra va arribar al minut 75 amb un remat de cap de Javi Martos que va sortir fregant el pal del veterà porter Morales. Un minut després, el molletà Isma Moyano va ser expulsat per doble groga per aturar una incursió perillosa d’Iker Goujón. S’igualaven les forces, però les ocasions van ser del CF Badalona. Joel Lasso va estar a punt de marcar després de fer un barret a Raul Feher, però el seu xut va sortir fregant el pal. A dos minuts del final, gol anul·lat a Joel Lasso i també força dubtós i al minut 89 Nico Ratti va salvar un doble remat de Joel Lasso. “Ells tenien ganes de guanyar i nosaltres no. Ens han superat en tot i han estat millors en tots els aspectes del joc. Hem jugat el pitjor partit de la temporada. Hi ha jugadors que es veuen còmodes potser perquè es veuen amb el lloc garantit”, va dir de manera molt contundent, el tècnic Gabri García, que va sentenciar amb aquesta frase. “Hem de ser exigents i hem de saber què fem bé i què fem malament”.
El pròxim partit de l’FC Andorra, potser amb un altre cara nova amb el fitxatge d’un lateral, rep diumenge a les 12 hores la visita d’un altre equip en zona perillosa, el Gimnàstic Tarragona, que va superar ahir al Barça B.