Raúl García acaba 5è al Cinturó de l'Empordà

J.J.B

L’equip Andorra-Grandvalira va posar punt final a la primera temporada en el Cinturó de l’Empordà, amb Raúl García de corredor més destacat.

La tercera i última etapa es va desenvolupar entre Empuriabrava i Figueres, amb un traçat de 149,5 quilòmetres. García va acabar en la 5a plaça a 28 segons del guanyador, Emmanuelle Sella, que va guanyar a l’esprint amb un crono de 3.39.50 hores. En la general, el corredor manxec també va ser el millor classificat del conjunt andorrà. També va acabar en la 5a plaça, a 28 segons del guanyador, Francisco José Ventoso, que va fer un
total d’11.23.39.
Jaume Rovira va ser 9è; Dmitriy Puzanov, 11è a 32 segons; Vicente García, 19è a 1.12 minuts; Carles Torrent, 23è a 1.48, i Ángel Vallejo, 45è a 11.15.