Reacció per seguir somiant

El nou projecte del Futbol Club Andorra liderat als despatxos per l’empresa Kosmos Holding, presidida pel defensa de l’FC Barcelona, Gerard Piqué, i a la banqueta per l’exjugador del primer equip blaugrana Gabri García continua alimentant el somni de l’ascens en superar per 2 a 4 la UE Tàrrega. L’equip tricolor, amb només tres andorrans en l’onze inicial (Emili García, Ricard Fernández, Cucu i Jordi Aláez, aquests dos últims van ser substituïts al primer temps), va reaccionar amb un 2 a 1 advers i amb dos gols de Jordi Betriu i un de definitiu d’Àlex Martínez va capgirar el marcador i va sumar tres punts importants per continuar amb la seva escalada particular a la classificació del grup 2 de primera catalana.
Al minut 15, la UE Tàrrega es va avançar al Municipal Joan Capdevila amb un gol de Lluís Clop. La reacció de l’equip dirigit per Gabri García va ser força ràpida i al minut 29 el migcampista mallorquí Rubén Bover va empatar el partit. Abans d’arribar-se al descans, la UE Tàrrega es va tornar a avançar en el marcador amb un gol de Mikel Molina. Amb el 2 a 1 es va arribar al descans i a la represa, l’FC Andorra va millorar les seves prestacions i en tres minuts va capgirar el 2 a 1 amb dos gols consecutius de Jordi Betriu. A les acaballes del partit, l’internacional Àlex Martínez va signar el 2 a 4 definitiu. El pròxim partit de l’FC Andorra serà contra la UE Sant Ildefons de Cornxellà de Llobregat que ocupa juga amb foc amb les posicions de descens a segona catalana.