Pep Arasanz escapa d’un rival de l’RC Spartans de Granollers.
El VPC femení va perdre contra la Santboiana.

Retorn triomfal a Catalunya

V. D. / Fotos: Facundo Santana / Foto cedida per Dani Raya
Després de 35 anys jugant a França, el VPC Andorra es va estrenar a la fase prèvia de divisió d’honor catalana amb una victòria folgada per 69 a 5 al Club Rugbi Spartans de Granollers. Els de Dani Raya van superar un rival que ja va perdre a la primera jornada per  5 a 59 contra el Químic.
El VPC, amb el lideratge de l’internacional per Hong Kong, Gregor McNeish, va imposar-se al primer temps per 19 a 0 i van ser absolutament dominadors. Això sí, Dani Raya, nou entrenador del VPC Andorra, encara va notar que hi ha marge de millora. “El partit ha anat força bé, i més que hem arribat al debut sense jugar cap amistós. Hem pogut fer el joc que hem treballat i el que volíem, però vam tenir moltes imprecisions als últims metres. Va ser el típic primer partit de la temporada”, va reconèixer Dani Raya després de finalitzar el primer partit disputat lluny de l’Estadi Nacional, és a dir, a Prada de Moles d’Encamp.
La nova casa del VPC. “Es veu com volem jugar. Amb l’oval en ple moviment”.
El pròxim partit del VPC serà dissabte (18.30 hores) contra el Barça Rugbi Blau a La Teixonera. Els blaugrana, de moment, han fet ple en aquest inici de curs en vèncer per 39 a 3 el CR Tarragona i  dissabte per 15 a 41 el Químic ER.

El VPC femení tanca la fase prèvia amb derrota

Derrota per tancar la fase prèvia. El VPC femení, dirigit també per Dani Raya, va patir dissabte la primera derrota a la divisió d’honor catalana en perdre per 36 a 3 contra la Santboiana. Les andorranes es van avançar al minut 4 amb un cop de càstig transformat per Cristina Modesto. La reacció catalana es va produir a partir del minut 7 amb un cop de càstig d’Ona Monés. A partir de llavors tres assajos d’Anna Puig amb transformacions d’Ona Monés. També va fer un assaig Natàlia Gómez i un altre Ona Monés. Les dues primeres de cada grup de tres entren a divisió d’honor i el VPC espera un triomf de la Santboiana contra el Cornellà.