Riera permet que l’FC Andorra sumi els tres punts en el temps afegit

Redacció

Es va haver d’esperar al minut 91 perquè es confirmés la victòria de l’FC Andorra, que es va imposar a Guissona (0-1) en un partit en què va destacar el migcampisme i en què els tricolors van tenir les millors ocasions per desnivellar el marcador.

Una de les novetats del matx va ser l’entrada en l’onze titular del juvenil Felipe, que va ocupar la posició de central per les baixes que hi havia a la plantilla tricolor. La primera part va ser igualada, amb alternatives a totes dues porteries però sense encert en la darrera rematada. Al m. 25 Riera va enviar una pilota al pal, fet que va suposar la jugada de més perill. I es podria haver anat al descans amb victòria parcial visitant si no fos pel porter lleidatà, que va aturar una bona rematada de Llanas al m. 40.

En la represa es va intensificar el joc al mig del camp, cosa que feia complicat que qualsevol dels dos conjunts sorprengués la defensa rival. Tot feia presagiar que l’enfrontament conclouria amb empat i sense gols, però quan passava un minut del temps reglamentari una falta centrada per Èric la va pentinar Riera per donar els tres punts als andorrans.

L’entrenador tricolor, Richard Imbernón, va destacar “la bona feina que s’ha fet”, que ha permès sumar el primer triomf a domicili després de més de dos mesos. L’últim cop que havien guanyat lluny d’Aixovall va ser contra el Juneda (1-2) el 7 de març.

Queden només dues jornades per acabar la Lliga, amb “l’única motivació que ens queda, que és jugar per disfrutar”.  A Guissona s’ha aconseguit i fins al final de la temporada es provarà de sumar el màxim de punts per intentar “acabar cinquens com a mínim, com l’any passat”. El proper partit serà dissabte vinent a Aixovall contra la Seu d’Urgell, equip que es juga el descens i que en les últimes jornades ha aconseguit escalar posicions.