Sanza acaba 5è a la cursa dels nassos de Barcelona

La tradicional cursa dels nassos de Barcelona va aconseguir batre el rècord de participació amb més de 10.000 inscrits, entre ells hi havia els atletes del Club Atletisme Valls d’Andorra (CAVA) i dels Amics Atletisme Andorra. La gran absència, però, va ser la del maratonià Toni Bernadó.

El millor dels andorrans va ser Marcos Sanza, que va arribar en la cinquena posició amb un temps de 30’08’’. La victòria en aquesta prova va tornar a ser per Carlos Castillejo, que va fer un crono de 29’29’’, mentre que la segona plaça la va ocupar l’atleta de l’FC Barcelona, Ibrahim Ezzaydouni, amb una marca de 29’36’’, només dos segons per sobre del tercer classificat, Driss Lakouaja.
Manuel Fernández Pita (CAVA) va arribar en la 25a posició amb un crono de 32’10’’, mentre que l’atleta dels Amics Atletisme Andorra, Alan Manchado, va arribar en la 28a posició amb un temps de 32’23’’ i en la 74a posició va creuar la meta Edgar Ordóñez (34’16’’).