Sanza signa el 5è lloc en el Cros de Vila-seca

J.J.B

Els atletes del CAVA van tenir una actuació destacada al Cros de Vila-seca, que constava d’un traçat de 8,5 quilòmetres.

Marcos Sanza i Toni Bernadó es van situar en un grup capdavanter amb set atletes marroquins, que entre ells s’ajudaven, fins que en la darrera volta al circuit es va trencar per mediació de Mohammed Benhbarka i Abdelaziz Merzougui, que eren els que marcaven el ritme. Sanza va acabar en la 5a posició amb un temps de 28.40 minuts, mentre que Bernadó va entrar 6è amb 28.53.
El més ràpid dels atletes africans va ser Benhbarka, que va guanyar amb un registre de 27.50 minuts, i va repetir així el triomf aconseguit l’any passat. En la 2a plaça es va situar Merzougui (28.01) i en la 3a, Hamid Kabouri amb 28.05. El 4t lloc el va ocupar Mohamed Ait Ben Aissa (28.12).