Saura i Castellanos, vencedors del 15è Triatló popular d’Andorra

Redacció / FOTO: J.G.

Àlex Saura i Sandra Castellanos van proclamar-se campions del 15è Triatló popular d’Andorra. Ell, del Marlins Triatló Club, va completar els 400 metres de natació, els 18 quilòmetres en bicicleta i els 4 quilòmetres a peu amb un temps de 45.37 m. Ella, del Club Triatló Serradells, en va necessitar 55.27. Per equips, el vencedor va ser el format per Sergi González, Toni Casal i Paco Pintado, també del Club Triatló Serradells. La novetat d’aquesta edició era la cursa júnior, de joves entre 7 i 18 anys, que va guanyar Joel Rodríguez. El Club Triatló Serradells, organitzador de l’esdeveniment, va celebrar la participació d’una cinquantena de triatletes, xifra similar a la de curses anteriors, i estudien fer la cursa al juny per evitar el risc del temps i afavorir la participació dels júniors, segons va comentar Óscar Corbalán, vicepresident del club.