L’equip andorrà cadet.

Segon lloc del Taekwondo Club Andorra a la 17a Copa d’Andorra

Redacció/Foto: R. M. / FATKD

El Taekwondo Club Andorra ha tancat en segona posició cadet i infantil la 17a Copa d’Andorra que s’ha disputat al pavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany, que ha aplegat prop de 350 competidors d’una cinquantena de clubs i seleccions regionals d’Espanya, França i Andorra. En infantils el triomf va ser per al My-ju de Tarragona, mentre que el tercer va ser l’Esportiu Mataró. Els andorrans  van aconseguir un or, cinc plates i vuit bronzes, el club d’Escaldes, Principat, va guanyar dos ors i dos bronzes i el Club d’Encamp dues plates.  En categoria cadet, la victòria va ser per a la selecció de Madrid, i el tercer lloc per a l’equip d’Andalusia. El Taekwondo Club Andorra va sumar dos ors, tres plates i vuit bronzes mentre que els clubs d’Escaldes i Encamp van guanyar un bronze.