Nacho Llovet, com a capità, va recollir el Trofeu Escaldes-Engordany.

Segueixen posant-se a to

Víctor Duaso / Foto: Jonathan Gil / Comú d'Escaldes-Engordany
Molt per fer encara, però segueixen  engreixant la maquinària per a l’inici de la LEB or. El nou projecte té bona pinta, tot i així, hi ha molt a millorar. Els de Natxo Lezkano es van imposar a la cinquena edició del Trofeu Escaldes-Engordany en superar per 85 a 60 el CB Prat de LEB plata. Un rival de categoria inferior que va plantar cara als andorrans. Fins i tot, al tercer quart van arribar a situar-se a un punt (41 a 40). El parcial de 14 a 4 de l’últim quart, a cop de triple, va ser decisiu en la victòria final amb uns encertats Chris Czerapowicz, Marin Maric i després de la represa també Johnny Dee.
Als primers 10 minuts, el parcial va ser de 22 a 9. Els de Lezkano van anotar amb moltíssima facilitat des de la línia de 6,75 amb un total de cinc triples amb dos de Czerapowicz.
Al segon quart, el CB Prat, dirigit per Albert Cañellas, va millorar en defensa i van clavar un parcial de 3 a 13 per situar el 28 a 22. Gerard Jofresa, fill de Rafa Jofresa i germà del que va jugar a Andorra, és a dir, David, va tenir força protagonisme en el joc ofensiu del CB Prat. Al descans, 38 a 31.
Els de Lezkano necessitaven millorar a la represa. Molta irregularitat i partit típic de pretemporada. Al tercer quart, el CB Prat es va situar a un punt (41 a 40), però un triple de Juan Rubio va tallar la reacció dels de Cañellas. Al final d’aquests tercers 10 minuts, 53 a 43 per al MoraBanc.
En l’últim, el MoraBanc va imposar la seva superioritat amb un parcial de 14 a 4 fins al +22 de diferència (69 a 47). El CB Prat es va desfer com un sucre i Marin Maric va dominar la pintura fins al 85 a 60 definitiu. Dilluns, anada de la Lliga Catalana contra el Lleida al poliesportiu.