Silverio, Walid i Marinho són convocats contra Dinamarca

Les sancions i les lesions condicionen la convocatòria del seleccionador, Justo Ruiz, per al duel de dimarts de la sub-21 davant Dinamarca, en partit classificatori per a l’Europeu.

Hi ha només tres canvis respecte a la convocatòria de divuit jugadors. Dues baixes són per sanció, en complir el cicle de targetes. Són les de dos dels jugadors més en forma del combinat, Xavier Vieira i Leonel Alves. Qui es perd el matx per lesió és Jordi Rodríguez. El porter va haver de ser substituït divendres contra Estònia al minut 53 després de patir una lesió en l’acció del primer gol dels bàltics.

Els que entren en la llista de nous són Víctor Silverio, Walid Bousenine i Diego Marinho. La resta de la convocatòria està composta per Joel García, Moisés San Nicolás, Jesús Rubio, Marc Rebés, Èric Rodríguez, Enric Triquell, Jonathan Ferreira, Aitor Pereira, Sebastià Bertran, Carles Gomes, Sergi Crespo, Marc Ferré, Èric Lopes, Luigi San Nicolás i Álvaro
Guevara.

Derrota amb Estònia

No es va poder repetir un resultat com el de Tallinn. El combinat nacional, que havia empatat a Estònia, va caure en aquesta ocasió 0-2 davant els bàltics. El marcador no es va moure fins a la segona part. Al minut 51 marcava Lipin i al 60, Kulinits.