Sissi Hinterreitner assoleix el segon lloc a la Molina

Dos podis més en curses FIS disputades ahir. Sissi Hinterreitner, esquiadora de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), va assolir la segona posició al gegant FIS que es va disputar a La Molina. Hinterreitner va fer un temps d’1’56”77, a 0”78 de la primera, l’aragonesa Sofía Gandarias. La tercera ha estat Pat Miquel. A les portes del podi es va quedar Xènia Rodríguez, en quarta posició; Clàudia Mijares, que va ser vuitena; i Jessica Nuñez, desena. Més lluny va acabar Laura Arnabat, amb un 17è lloc.
En el gegant masculí de la Molina, Quim Rodríguez va acabar tercer i va confirmar la millora de punts FIS, amb 40,29 dels 38,29 de dimarts. El primer va ser el basc Mikel Erguin i el segon Ibon Mintegui. Robert Solsona va ser vuitè, Xavi Cornella, 10è; Pol Robert, 13è; Albert Torres, 15è; Tomás Mijares, 16è; Robert Ferrari, 18è; Ty Acosta, 19è; Roger Bartumeu, 22è; i Cerni Mesa, 23è.
Per la seva banda, Cande Moreno va fer ahir els dos entrenaments oficials de descens de Copa d’Europpa a Val di Fassa.