Arnau Soldevila, a l’Olla de Núria. Foto: FAM

Soldevila, 46è a l’Olla de Núria

Stian Angermund i Maude Mathys (Salomon Team) es van adjudicar l’Olla de Núria amb rècord de la prova inclós. El corredor de curses de muntanya noruec va creuar la línia de meta amb un temps de 2 h 04’16” superant el rècord de Kilian Jornet, vigent des del 2009 amb 2 h 14’56”. Mentrestant, la corredora suïssa va batre el rècord de Mireia Miró de l’any 2011 amb una marca final de 2 h 21”52. El de Mireia Miró estava en 2 h 36’00”. També hi va haver representació andorrana amb Arnau Soldevila i Pere Riba. El primer d’ells va acabar 46è i el segon d’ells va ser 82è. La prova es va desenvolupar sobre 21,5 quilòmetres d’un recorregut que no trepitja ni un metre d’asfalt, amb més del 70% del traçat per sobre dels 2.700 metres i un desnivell positiu de 1.940 metres.
Arnau Soldevila va poder rebaixar en sis minuts la seva millor marca personal en la seva darrera participació amb 2 h 30’. Pere Riba, que ha anat de menys a més en una prova molt exigent, va fer 2 h 48’.
El podi masculí el va completar dos corredors de l’equip Salomon, el suís Rémi Bonnet (2 h 05’48”) i l’italià Davide Magnini (2 h 06’05”). El podi femení el va tancar la suïssa Judith Wyder (2 h 34’24”) i la basca Oihana Kortazar també de l’equip Salomon. La prova era puntuable per a les Golden Trail Series by Salomon.

Laia Sebastià i Marc Casal guanyen a la Sant Bernabé

A la tercera prova de la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra 2021 de curses de muntanya, que es va disputar dissabte amb la cinquena Sant Bernabé, es van imposar Laia Sebastià i Marc Casal. La prova, 100% vertical, va comptar amb 11,4 quilòmetres amb 950 metres de desnivell i Marc Casal va fer un temps d’1  h 06’48”. El segon va ser Carlos Fernández i el tercer David Méndez. En noies, Laia Sebastià va fer un crono d’1 h 27’37”. El podi el va tancar Imma Parrilla i Eva Puigdemasa.