Soulié i Gasser s’imposen en la pujada a La Rabassa

J.J.B

La Pujada a la Rabassa va comptar amb la presència de 35 participants en les dues distàncies que entraven en competició, xifra que suposa un nou rècord. Francesc Soulié i Cécile Gasser van ser els guanyadors del recorregut llarg.

Al traçat de 12 quilòmetres  i 635 metres de desnivell, Soulié va complir la seva condició de favorit adjudicant-se la victòria de manera clara, en finalitzar amb un temps de 48.19 minuts. Per darrere del corredor de la Federació Andorrana d’Esquí van acabar Carlos Lannes (51.15) i Josep Giró (52.10).
En categoria femenina la cursa va ser més igualada. La campiona va ser la francesa Gasser amb un registre d’1.10.07 hores. La segona plaça la va ocupar Montse Álvarez amb 1.10.30, i la tercera, Sandra Varela (1.10.30).
La prova organitzada pel Club Pirinenc Andorrà també incloïa un circuit de 6 quilòmetre i 325 metres de desnivell, on competien els corredors menors de 16 anys. El vencedor va ser Arnaud Bosc amb un crono de 32.32. A continuació van travessar la línia d’arribada Bernat Galceran amb 33.59 i Julen Ermendariz amb 34.02. En noies l’única participant va ser Julie Glezies, que amb un temps de 37.33 va marcar un nou rècord de la categoria.