Toni Bernadó bat el  rècord mundial de màster 50 dels 3.000 metres
Toni Bernadó bat el rècord mundial de màster 50 dels 3.000 metres

Té 51 anys i l’atletime continua sent la seva vida. Toni Bernadó, veterà i incombustible atleta, va batre el rècord mundial de la categoria màster 50 dels 3.000 metres al Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques que es va disputar a Granollers (el Vallès Oriental). L’atleta va finalitzar en 12a posició, amb un temps de 8 min 37,94 s, i va rebaixar els 8 min 41 s que tenia el francès Christian Geffray des de  l’any 2004. La primera posició de la prova va ser per a Adel Mechaal, atleta marroquí amb nacionalitat espanyola, amb 8 min 08,82 s. El podi el va completar El Hassan Oubaddi, atleta marroquí establert a Biscaia, i el tercer, Mohamed Katir, atleta de l’Ucam Cartagena.
Bernadó continua buscant un altre rècord, ja que és la tercera millor marca del món en màster 50 dels 5.000 metres,  amb un temps de 14 min 56,29 s. Als seus 51 anys encara té fites per batre.