Ainhoa Piccino, al lloc més alt del podi.

Triomf d’Ainhoa Piccino a l’eslàlom de la Copa Popeyes

V. D. / Foto: FAE
Victòria per començar la Copa Popeyes. Ainhoa Piccino, esquiadora del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE), va assolir la victòria en l’eslàlom disputat a la pista Esparver. La corredora va fer un temps d’1’16”12. La segona posició va ser per a Valeria Álvarez (CETDI-Aragó) a 2”02 de l’andorrana. Va tancar el podi la companya d’Ainhoa Piccino, Candela Mortés, a 2”19. També va competir Etna Pou (5a), Mar Gardella (6a), Emma Ledesma (7a), Marta Torres (12a), Carlota Comellas (14a), Anna Raméntol (15a), Chloe Cerqueda (17a) i Xènia Cerro (20a).
En l’eslàlom masculí, el triomf va ser per a Cayetano Escudero (CE Jaca) i el segon lloc va ser andorrà per a Àlex Comellas a 0”21. Va tancar el podi un altre andorrà, Llorenç Babi. Avui es disputa el gegant.