Un penal i dues expulsions trenquen la ratxa de resultats de l’FC Andorra

Fi a una ratxa que ha portat l’FC Andorra a tenir a tocar la permanència. Segura no és, però la classificació diu que, amb els 41 punts que suma, la té feta. Després de nou jornades, amb set victòries i dos empats, torna a conèixer la derrota, en un enfrontament que se li va anar complicant a mesura que es completava la segona part. El CF Igualada, que arribava en hores baixes, es va endur la victòria per 0-1.

La situació còmoda dels dos equips, l’horari, la calor i el fet de jugar entre setmana van fer que la primera part no fos gens brillant, amb només un parell d’arribades visitants. Una falta llançada de Franc que desviava Pol i un xut llunyà de David que aturava el porter sense problemes. En la represa la situació va canviar. Els tricolors sortien endollats i Sebas, al primer minut, en una mitja volta des de la frontal, realitzava un xut creuat que el porter enviava a córner.

El partit es va començar a posar costa amunt al minut 57, quan Ayala va ser expulsat per una falta al mig del camp. Els tricolors van recular per redistribuir-se al camp, i no van passar gaires angúnies. Només Gerard i Edu, amb dues rematades que s’escapaven altes, van portar cert perill. A l’altra àrea, Pujol xutava alt una falta. Darío va estar a prop de tornar a veure porteria.   Lima passava en profunditat cap a Ludo, que per banda dreta va arribar fins a la línia de fons i centrava cap a Darío al primer pal. L’argentí rematava de cap, però Víctor va aconseguir desviar la pilota a córner. En la sortida d’aquest, Jan aturava el cop de cap de Lima.

Ludo, a 10 minuts per al final, va tenir el gol a les seves botes, però creuava massa la pilota. I en la següent jugada l’àrbitre va xiular penal d’Emili sobre Simó,  que va costar la segona groga al central. David va ser l’encarregat de transformar-lo. Els tricolors, amb dos jugadors menys, van provar d’empatar, però sense èxit. En el temps de descompte un cop de cap de Darío el treia sobre la mateixa línia de gol Simó. Els locals van demanar mans del jugador igualadí.

Fora d’entrar en polèmiques, l’entrenador tricolor, Justo Ruiz, indicava que “des del primer moment hem vist que el partit seria complicat” per la qualitat del rival i les característiques del matx. “L’actitud ha estat bona”, però “la calor ens ha pesat a les cames”.

A més es van trobar amb un Igualada que, sobretot quan estava amb superioritat numèrica sobre el terreny de joc, “ens ha fet córrer més sense la pilota”. Al descans va fer reaccionar els seus jugadors, perquè “no teníem la brillantor d’altres dies”. La ratxa es veu trencada i la permanència no és matemàtica, així que “s’ha de girar full” i centrar-se en el partit de diumenge al camp del CD Cervera.