Una bona segona part del VPC salva l’equip de la primera derrota a casa

“Estic content per la victòria, però seguim fent moltes faltes”, va assegurar Dídac Martínez un cop acabat el matx contra el Leguevinois, que es va complicar massa a causa d’una primera meitat nefasta.

Els francesos van poder marcar distàncies gràcies a les faltes que cometien els jugadors del VPC i a un àrbitre molt rigorós. El Leguevinois va poder posar-se 0 a 12 al primer temps a còpia de cops de càstig transformats per la mateixa persona, Berthier. El primer el va fer al minut 6 (0-3) i sis minuts després va transformar el segon (0-6), mentre que el tercer el va aconseguir al minut 25 (0-9) i, a quatre minuts per arribar al descans, encara va poder transformar una quarta penalitat (0-12).

Llavors el VPC va reaccionar gràcies a una gran cursa de Magallón, que li va passar l’oval a Gispert, que a l’últim moment li va donar a Esteve Perez, el qual va assajar. Barkalaia va fer la transformació (7-12).

Al segon temps, el VPC es va posar més seriós sobre la gespa del camp del Consell i amb dues penalitats de Barkalaia es va posar per primer cop al davant (13-12), però els visitants van poder capgirar el marcador al minut 51 amb un assaig de Basso que Berthier va transformar (13-19). Van ser moments crítics per a l’equip de Martínez fins que Barkalaia, al minut 59, va fer un assaig amb transformació que els tornava a posar al davant (20-19). Al tram final Berthier va fer una nova penalitat (20-22), però dos cops de càstig transformats per Barkalaia van donar la segona victòria consecutiva al VPC (26-22).