Una nova golejada tricolor permet tornar a agafar el lideratge del grup

No es pot demanar res millor d’aquesta jornada. L’FC Andorra ha golejat i, a més, l’EFAC Almacelles ha patit una derrota, que torna a donar el lideratge  als tricolors, que es van imposar a l’Almenar per 0 a 3.

El conjunt lleidatà és un dels pitjors del grup, i així ho va demostrar. Juga massa anàrquicament. L’equip de Richard Imbernón, sempre molt més ben posicionat sobre el terreny de joc, no va patir per assegurar-se els tres punts. Cristian va obrir el marcador al minut 25. Una jugada personal de Riera per banda dreta va significar el primer gol. El davanter va assistir cap enrere en acostar-se a la línia de fons i Cristian, arribant en carrera, va superar el porter local. Quan passaven dos minuts del temps reglamentari, va ser el mateix Riera qui ampliava diferències de falta directa. D’aquesta manera s’anava al descans fent justícia al que s’estava veient.

En la segona part l’FC Andorra va continuar a la seva, sense conformar-se amb el resultat que reflectia el marcador, i va acabar de matar el partit. La sentència arribava al 70, un altre cop en un llançament de falta. Aquesta vegada l’autor va ser Dani Mejías. Fins al final del matx els tricolors podrien haver ampliat diferències, però les ocasions que van tenir Riera i Toscano no van acabar en gol.

Aquest nou triomf serveix perquè l’equip es posi líder amb 23 punts, tot i tenir un partit menys que els seus rivals més directes. Això passa perquè l’Almacelles, que ocupava el primer lloc, va perdre al camp de la Seu d’Urgell per 4 a 2. Imbernón, satisfet per la victòria, el joc desenvolupat pel seu equip i perquè “és el quart partit consecutiu que no encaixem un gol”, destaca la trajectòria que està seguint l’FC Andorra, però treu importància al fet de posar-se líders en solitari: “Tot el que diu la classificació ara és anecdòtic.”