Van tenir suficient amb 45 minuts

Víctor Duaso
Quaranta-cinc minuts i prou. La selecció de Kosovo sub-21 es va estrenar al Preeuropeu amb una golejada per 0 a 4 a una sub-21 d’Andorra farcida de baixes importants. El combinat dirigit per Justo Ruiz, sense el porter Iker Alvarez de Eulate i sense els internacionals absoluts Joan Cervós, Jordi Aláez i Àlex Martínez, no va tenir una bona posada en escena. Al minut 2 l’àrbitre, Daniyar Sakhi, va xiular un penal d’Èric Vales sobre el davanter de l’Osijek croat, Mirlind Daku i Ardit Gashi –jugador del Vicenza Virtus italià– el va transformar.
Una bona aturada de Xisco Pires va evitar el 0 a 2, però al minut 29 Albert Alavedra va cometre un greu error fent una passada enrere cap a Lirim Kastrati –el millor amb diferència de Kosovo i que juga al Lokomotiva croat– i la passada de la mort la va transformar Daku. Dos minuts després va arribar el tercer de Kosovo amb un gol del lateral dret Lirim Mema a porteria buida després d’una assistència de Gashi per la banda esquerra. Abans d’arribar al descans, nova aturada salvadora de Xisco Pires, però al minut 45 va fer el 0 a 4 el suís amb passaport kosovar, Eris Abedini, després d’una assistència de Lirim Kastrati.
A la represa, la sub-21 de Kosovo va temporitzar sense tenir gens de desgast i només les aturades de Xisco Pires van evitar una golejada major. El pròxim partit de la selecció sub-21 serà el mes de setembre contra Àustria.