Arantxa Rus i Vicky Jiménez amb els familiars després de la final d’ahir.

Vicky Jiménez cau davant l’holandesa Rus a la final del W60 de Gran Canària

Redacció / Foto: J.J.

Vicky Jiménez no va poder completar ahir la seva setmana fantàstica i va caure en la final del torneig W60 de San Bartolomé de Tirajana (Gran Canària) davant l’holandesa de 30 anys, 70a del món i  cap de sèrie número 1, Arantxa Rus, en la que va ser la seva primera final en un torneig professional sènior.

La jove tennista andorrana, de només 16 anys, no va tenir cap opció davant de Rus, a qui coneix molt bé, ja que han compartit entrenaments i van competir en la competició de dobles on van caure en primera ronda, que la va superar per un clar 6-0 i 6-1.

Rus, que va assegurar que l’andorrana “és una gran jugadora que tindrà molts títols per davant”, va encarrilar el partit des del principi, encara que no sense haver de lluitar contra una Jiménez més defensiva, que va jugar a punts llargs i disputats.

Malgrat la derrota, la jove tennista, una de les grans sorpreses de la competició de San Bartolomé de Tirajana, farà un important salt de més de 150 llocs al rànquing mundial, on des d’avui mateix ocuparà la posició 405.

“Poc he pogut fer contra el joc increïble d’Arantxa Rus, però ja només arribar fins aquí és un somni complert per a mi”, va dir Jiménez.