Víctor Martínez, 36è en la Sant Silvestre de Lloret

J. J. B.

Durant aquests dies s’acumulen les Sant Silvestre per territori espanyol. Alguns dels atletes que dissabte van prendre part en la de Sant Julià de Lòria també ho van fer ahir en la de Lloret de Mar, una de les més concorregudes.

La participació andorrana va ser minsa, amb Víctor Martínez com a corredor més destacat.
Uns 2.700 participats es van reunir en les dues proves que es van realitzar al poble de la Selva. El recorregut de 5 quilòmetres era el recorregut on es reunia la munió d’estrelles de l’atletisme. Per part andorrana, Martínez competia en la cursa després d’haver tingut poc temps per dormir, en organitzar la Sant Silvestre laurediana la nit anterior. El corredor del Fent Camí de Mislata va finalitzar en la 36a posició, amb un temps de 16.01 minuts. Per la seva part, David Cayero, del Club d’Atletisme Valls d’Andorra, va completar la distància en la 90a posició, amb un registre de 17.04, i Miquel Peña, del Club d’Atletisme Assegurances Doval, ho va fer en la 689a, amb un registre de 22.03.
Com era d’esperar, pel nivell del cartell de participants que presentava la cursa, la victòria va estar renyida. Es va imposar a l’esprint Juan Carlos Higuero, amb un crono de 14.23. El segon lloc va ser per a un dels organitzadors de l’esdeveniment, José Luis Blanco, que va creuar la línia d’arribada només un segon més tard. Thomas Chamney va ocupar el tercer calaix del podi amb 14.35. En categoria femenina va vèncer Eva Arias, que va necessitar un llarg esforç per imposar-se a l’esprint. Va guanyar amb 16.36, mentre que Jacqueline Álvarez es va haver de conformar amb el segon lloc, a només un segon. Jelena Abele va ser tercera (17.00).