Alejandro Villarino, al podi de 23K.

Villarino fa doblet i venç a la de 23 quilòmetres

V. D. / Foto: FAM

Alejandro Villarino, corredor de curses de muntanya de Viladecans, va fer doblet a la Canillo Trail Races. Dissabte va guanyar en la prova de 43 quilòmetres i 2.800 metres de desnivell positius amb un temps de 4 h 49’58”. Ahir, Villarino es va imposar als 23 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu amb un crono de 2 h 16’14”. Segon va acabar Mario Rui Menier amb 2 h 16’32” i el tercer va ser Xavi Llanas. En categoria femenina, la victòria va ser per a Irati Azkargorta amb 2 h 37’54” seguida per Elena Sánchez i Maribel Martos. Els primers de les tres combinades va ser Alejandro Villarino proclamant-se vencedor de la combinada Ultra 70K amb 6 h 56’12”. En noies, el triomf final va ser per a Erola Tortadès amb 10 h 08’34”. En la combinada Gran Marato, primers Irati Azkargorta i Xavi Llanas.