Joan Vinyes al volant del VW Golf GTi 2.0 en una edició anterior de la prova.

Vinyes-Guillamet-Caminal volen el triomf a les 4 h off Road de Lleida

Redacció/Foto: Fotoesport

Joan Vinyes, Melchor Caminal i Quim Gillamet tancaran aquest cap de setmana la temporada de manera tradicional, és a dir, disputant una edició més (la tercera consecutiva formant equip) al volant del VW Golf GTi 2.0 preparat per Baporo Motorsport, a les 4 hores off-road de Lleida 2018.
Després d’estar en les dues últimes edicions molt a prop del podi final, en aquesta ocasió, l’equip andorrà-català esperen superar la mala sort que els va deixar sense recompensa final en les edicions del 2016 i 2017.
La cita es disputarà en l’escenari habitual, el Circuit de Lleida, un traçat de 1.245 metres que va canviant d’aspecte a mesura que els equips participants van superant la prova. Són 4 hores non-stop de competició en què les diferents estratègies, per intentar sorprendre els rivals, acostumen a decidir la classificació final. “És una prova en la qual es competeix de manera més relaxada, encara que, també és cert, tots volem guanyar”, va destacar Vinyes, que va advertir que “per la nostra banda ens esforçarem al màxim per estar en el més alt del podi, després de dues edicions en les quals ho hem tingut molt a prop fins al final”.
Dissabte tindran lloc les verificacions i els entrenaments lliures i diumenge, a les deu del matí, arrencaran les 4 hores.