Xavi Cardelús, dos tercers a l’Aragó.

Xavi Cardelús fa dos podis a l’Europeu de MotorLand

V. D. / Foto: Promoracing

Dos tercers llocs al Moto2 European Championship a la penúltima prova de la temporada a MotorLand. Xavi Cardelús, pilot de l’equip Promoracing, va sumar dos podis a l’Aragó. A la primera de les dues proves disputades ahir va ser tercer, a dues dècimes del segon. A la segona prova, unes molèsties al braç no li van permetre acabar més a dalt i va repetir aquesta tercera posició. El pilot andorrà se situa cinquè de la general, a 16 punts del quart lloc. “Sumar dos podis en un mateix cap de setmana demostra el bon moment de forma en el qual estic. Els dos tercers llocs que he aconseguit a MotorLand són el resultat del treball fet per tots plegats i ens ha de fer estar molt contents tot i que està clar que sempre vull més”, va dir Cardelús, que té l’última prova el 30 d’octubre al Circuit Ricardo Tormo de València.