Xavi Cardelús va disputar entre dilluns i ahir el segon test de pretemporada en MotoE. Foto: Avintia Esponsorama Racing

Xavi Cardelús, tercer al segon test de pretemporada a Jerez

Entre els millors. Xavi Cardelús, el pilot de l’Avintia Esponsorama Racing, va assolir una tercera posició al segon i últim test de pretemporada de MotoE que s’ha celebrat des de dilluns fins ahir al circuit de Jerez. El primer dia, el pilot andorrà va fer el cinquè millor registre amb una volta ràpida d’1’49”035 que va acabar millorant en gairebé un segon la jornada de dimarts. En aquesta segona ocasió es va realitzar un simulacre de cursa-programa a vuit voltes en la qual es va classificar cinquè després de fer la tercera millor volta de la prova i quedar-se a dos segons del segon classificat. Al tercer i últim dia de treball, celebrat ahir, va tornar a millorar i va fer un temps d’1’47”592 per finalitzar tercer i rebaixar en mig segon els temps del dia anterior. “Estic molt content d’aquests tres dies de treball a Jerez perquè hem fet una feina molt important i un pas endavant molt significatiu que em situa al grup capdavanter de la categoria de MotoE de cara a la temporada de Copa del Món que començarà el primer cap de setmana de maig”, va assegurar Cardelús, que té molt bones expectatives sobre l’inici de la màxima competició de MotoE.