Xavi Cardelús, al podi de Portimao.

Xavi Cardelús torna a fer podi a Portimao

V. D. / Foto: Promoracing
Portimao és un lloc idíl·lic per a Xavi Cardelús. El pilot de Promoracing va tornar a fer podi a la ciutat portuguesa a  la primera de les dues curses del Moto2 European Championship. A la segona va ser quart. A la primera cursa, a Cardelús li va tocar remuntar posicions, ja que va començar en setè lloc. A les últimes voltes va superar Roberto García i Álex Toledo per acabar entrant a set segons i mig del guanyador, Àlex Escrig. El segon va ser Lukas Tulovic.
A la segona cursa, el podi se li va escapar per poc més de tres segons i mig i va acabar quart, fent la segona millor volta ràpida en 1’43”927, per tant, a només una centèsima de segon del millor registre absolut. “El balanç que faig és positiu perquè he tornat a pujar al podi, que és el segon d’aquesta temporada”, va dir  Cardelús. La pròxima prova es disputarà el 9 d’octubre a Motorland.