Xavi Casas signa el quart lloc als Trialsworx a Whistler

Xavi Casas va participar per primera vegada en una competició al continent americà, i hi va aconseguir la quarta posició en categoria elit. Així l’ordinenc, que ara prepara els Campionats del Món, va ser a punt de pujar al podi als Trialsworkx, prova que es va desenvolupar a l’estació canadenca de Whistler.

Com esperava, Casas hi va trobar un circuit més llarg i més espectacular dels que es poden trobar a les proves disputades a Europa, ja que el públic nord-americà fa prevaler l’espectacle en els esdeveniment esportius. Més encara, ja que la prova s’integra en el Crankworx, un dels festivals de bicicleta d’estil lliure i fora de pistes més important del món. Casas va sumar un total de 26 punts després de les dues voltes que es van disputar, en què en va acumular 15 durant la primera i 11 durant la segona. El guanyador va ser el canadenc John Webster, amb 12. El japonès Yasukata Shibata, amb 14, i el nord-americà Ryan Cecil, amb 25, el van acompanyar al podi. Després de l’esdeveniment de Whistler, l’ordinenc es desplaçarà a la Xina per participar en els Campionats del Món, organitzats per la Unió Internacional de Bicitrial.