Diari digital d'Andorra Bondia
dilluns, 22 abril, 2024 - 13:04

Andorra Turisme ha negociat un nou contracte amb el Cirque de Soleil per quatre anys, renovable any a any. Així, aquest estiu la companyia canadenca tornarà, i ho farà amb l’espectacle ‘Sublim’, que té com a protagonista un dissenyador de moda que vol tancar el seu taller. Amb el nou contracte, negociat “des de zero”, s’ha actualitzat el preu, que ara arriba als 3 milions d’euros.

Comentaris: 3
1
Un moment de la presentació de 'Sublim'.
 1
Un moment de la presentació de 'Sublim'.

Satisfacció per la renovació amb el Cirque

El sector hoteler es va mostrar ahir satisfet amb la notícia de la renovació del contracte amb el Cirque du Soleil. “Per a nosaltres és positiu que hagin renovat”, va dir el director de la Unió Hotelera d’Andorra (UHA), Jordi Pujol. De fet, “qualsevol coseta que pugui portar gent al país està bé”, i els espectacles de la companyia canadenca “porten molts visitants i bastants pernoctants”.

Compartir via

Comentaris: 0
Sergi González, avui a la fira de Sant Jordi.
 1
Sergi González, avui a la fira de Sant Jordi.

González avança que els estudis de càrrega no determinen un topall màxim de població

Durant el passeig habitual per la fira de Sant Jordi, el cònsol major d’Andorra la Vella, Sergi González, ha avançat que els estudis de càrrega de la capital no determinen una xifra concreta de topall màxim de població. "Ens donen una visió, ni positiva ni negativa", de manera que "políticament hem de valorar cap on volem anar". Així, "no tenim una xifra topall, ni crítica ni alarmant, al contari, hi ha espai per tirar endavant una coherència de parròquia", ha assegurat.

Compartir via

Comentaris: 0

Pàgines

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte