El BC MoraBanc assoleix el primer triomf de la pretemporada a Escaldes-Engordany.

Festival final a cop de triple

V.D./Foto: Jonathan Gil
El nou projecte del Bàsquet Club MoraBanc ja té la seva primera victòria i també el seu primer títol. La primera edició del Trofeu Escaldes-Engordany es va saldar amb un festival final a cop de triple que va deixar un 100 a 79 sobre l’Élan Béarnais Pau-Lacq-Orthez en un partit disputat al Prat Gran d’Escaldes-Engordany. Els d’Ibon Navarro no van fer un bon inici de partit. Un xic adormits i patint molt per aturar a Vitalis Chikoko, pivot originari de Zimbabwe. L’ex del Bayern de Munic va anotar 14 punts en els primers 20 minuts. Al final del primer quart, 10 a 15 favorable als de Laurent Vila, i només Dylan Ennis donant molt bones sensacions. “Hem repetit alguns errors al primer quart amb falta d’energia i problemes amb el rebot ofensiu. Hem patit molt a prop de l’anella amb Chikoko”, va analitzar el tècnic basc del BC MoraBanc, Ibon Navarro.

Al segon acte, reacció dels de Navarro amb dos triples consecutius del base francès Andrew Albicy. La millora en el joc era evident i al descans, 53 a 44: “Ens hem activat a la part del darrere, però això ho hem de corregir ja perquè podrem patir en un futur proper”.

A la represa, el BC MoraBanc no va donar cap tipus d’opció a l’Élan Béarnais Pau-Lacq-Orthez i l’encert des del triple va ser espectacular amb un 15 de 33. Això sí, Ibon Navarro va ser crític amb el joc de l’equip, tot i la victòria. El màxim anotador per part del BC MoraBanc va ser Albicy, amb 16 punts, i també va destacar el retorn del pivot Oliver Stevic. Demà es juga el primer partit oficial de la pretemporada amb les semifinals de la Lliga Catalana a Lleida contra el Divina Seguros Joventut, a les 18 hores.