Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la signatura de l’acord amb les entitats col·laboradores.
Un moment de la signatura de l’acord amb les entitats col·laboradores.

Acord per impulsar la cooperació i el voluntariat entre els més joves


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, va signar ahir un acord de col·laboració amb Carnet Jove Andorra i les ONG Aigua de Coco, Cooperand amb Llatinoamèrica i Daktari, per dur a terme una campanya conjunta centrada en la sensibilització dels joves sobre el voluntariat, la cooperació i l’Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible, segons va informar l’executiu.
Sota el lema Planeta Voluntariat, aquesta iniciativa, impulsada per Carnet Jove Andorra, que és qui s’encarregarà de difondre la campanya, s’allargarà fins al desembre vinent i durant aquest temps els joves podran informar-se sobre les propostes de voluntariat que es poden realitzar tant a Andorra com a l’estranger en àmbits com ara la salut, els afers socials o el medi ambient. També es publicaran altres informacions d’interès, com per exemple les implicacions de ser cooperant, el voluntariat en línia o quina relació té el voluntariat amb l’Agenda 2030. A més, amb la finalitat de donar a conèixer de primera mà la tasca i l’experiència dels voluntaris del país, s’utilitzaran les xarxes socials per difondre el testimoni de joves que actualment col·laboren amb associacions, entitats socials i ONG.
Per donar més visibilitat a la campanya, el ministeri i les quatre entitats col·laboradores han organitzat un concurs adreçat a joves d’entre 18 i 30 anys que hauran de presentar un projecte (escrit o audiovisual) de voluntariat o convèncer de llur voluntat i interès de participar en un voluntariat internacional.

acord
impulsar
cooperació
Voluntariat
joves
entre

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte