Diari digital d'Andorra Bondia
El circuit del Pas de la Casa.
El circuit del Pas de la Casa.

Acord per l’ús de les terres de l’esllavissada de l’RN-22


Escrit per: 
Redacció

El consell de ministres va donar ahir llum verd al conveni de col·laboració entre el Govern, el Comú d’Encamp i l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) que permetrà reutilitzar les terres procedents de l’esllavissada a la carretera RN-22 per a l’ampliació del circuit de conducció del Port d’Envalira, segons va informar el ministre portaveu, Eric Jover.
L’ACA serà l’encarregada de transportar, carregar i dipositar les terres procedents del desmunt, mentre que el Govern s’encarregarà de la pavimentació del circuit. La inversió prevista és de 150.000 euros, dos terços dels quals assumirà el Govern i el terç restant el Comú. L’acord preveu que l’ACA ofereixi de manera gratuïta cursos de conducció per als xofers del Govern i de la corporació encampadana.
D’altra banda, Jover va informar que l’executiu va aprovar una nova remesa d’ajudes per pal·liar els efectes econòmics del tall de l’RN-22. Concretament, i després de la primera remesa de 37 ajudes, el Govern va validar ahir 18 noves sol·licituds per un import total de 13.045 euros. L’executiu va rebre fins a 102 peticions d’ajuda.

Adjudicat el cobert al pati de l’escola de Fiter i Rossell

El Govern ha adjudicat els treballs de construcció d’un cobert al pati de maternal i noves divisions interiors a l’escola espanyola de Fiter i Rossell a l’empresa DRAGA, SA per 105.404 euros. També ha licitat els treballs de refecció de la coberta del porxo del pati de l’escola francesa d’Encamp.
D’altra banda, ha licitat també els treballs de tractament d’un talús a la zona del Pont Pla (CG-3) i d’un al coll de la Botella (CG-4).

acord
ús
terres
esllavissada
RN-22

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte