Diari digital d'Andorra Bondia

Activitat per al foment de la lectura a la Massana


Escrit per: 
Redacció

La Biblioteca Comunal de la Massana acull demà, a partir de les 11.30 hores.

El món dels tovets, una activitat destinada a motivar els nens i nenes (d’1 a 6 anys) per la lectura. Els infants, junt amb els pares, descobriran a través dels llibres i dels Tovets, uns ninots de peluix, tota una sèrie d’il·lustracions i arguments que els convidaran a descobrir històries.
Explicades mensualment, en sessions col·lectives i guiades per una mateixa narradora, els infants també podran consultar els contes a qualsevol hora i fins i tot endur-se’ls a casa en préstec.

L’objectiu és familiaritzar els nens amb els llibres, amb l’hàbit de la lectura i amb l’ús de la biblioteca i dels seus recursos; fomentar la participació dels pares o adults en el procés d’aprenentatge; potenciar el préstec del fons de la biblioteca i donar a conèixer a grans i petits els clàssics de la literatura infantil.
La intenció de l’activitat és que des de ben petits els infants adquireixin l’hàbit de la lectura, i que ho facin descobrint-la junt amb els seus pares o altres familiars adults, que després dels 30 minuts que la narradora haurà mostrat i narrat els contes hauran de restar junt amb els nens. Hi haurà nou sessions.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte